Хотел Кос-Хол Kos-Hol Цигов Чарк

Тази седмица ходихме във въпросния хотел. Бяхме резервирали апартамент в сряда по телефона, поискахме да платим капаро, но ни казаха, че няма нужда, записват ни и няма да има проблеми.

Предварително се бях запознал с отзивите за хотела, които не бяха никак добри, но си рекох, че хора всякакви, едва ли ще е толкова лошо. Апартамента струва 60лв и е с изглед към язовира. Много държах на това по две причини.

  1. Аз съм фотограф и исках да снимам изгрева от терасата
  2. Ние сме семейство с 2 деца и ни трябваше повече пространство.

Самото ни посещение на хотела е свързано обаче най-вече с децата. Искаха да ги водим на басейн да се поплацикат малко. Купихме плувки стъкмихме багажа и тръгнахме.

Още с пристигането ни обаче, погледнах към апартамента на горе и видях кърпи проснати на терасата. Осени ме странно чувство, но си рекох че този не е нашият апартамент. На рецепцията нямаше никой, но след около 10 минути се появи младо момиче, което като разбра, че сме за апартамент, вдигна телефон и каза: -Ми тука има още едни за апартамент с 2 деца на 4 и на 8 години. От този разговор на нас ни стана ясно, че резервацията ни е била напразна. След кратък разговор се оказва, че други хора са резервирали предната вечер същия апартамент и са дошли малко преди нас. Т.е. кой предвари – той завари. Нямаше извинения, каза просто че апартамент НЯМА и ни предложи двойни стаи по 50лв. Те разбира се не гледат към язовира, а назад към пътя. Освен това трябваше вместо 60лв да платим 100. На всичкото отгоре семейството трябва да се раздели в две стаи. Едното дете да спи при таткото, а другото при майката, което никак не ни хареса. Нямахме обаче избор и решихме да си направим устата след като възниква такъв проблем дали ще ни дадат двете стаи за 60лв общо. След кратък тел. разговор се оказа, че може.

Вдигнахме телефона на жената, с която говорихме и резервирахме. Тя много добре си спомни кои сме и каза, че до 2 часа ще е в хотела, да я чакаме, имала нещо предвид за някаква стая с джакузи на последния етаж и щяла да ни компенсира с нея. Седяхме в стаите 3 часа без да разопаковаме багажа си, децата мрънкаха постоянно и искаха да влизат в басейна. Накрая се разбра, че никой няма да ни се обади повече и се настанихме. Ужасно сме разочаровани от тази постъпка. ако се бяха извинили поне, мнението ми нямаше да е толкова лошо.

Стаите, в които се настанихме не бяха много чисти, контактите бяха изскубани от конзолите, което е проблем ако си с малко дете. Едното стъкло беше спукано, нямаше топла вода, под вратата на терасата духаше и се наложи да поставаме кърпа. В тоалетната хартията стоеше върху казанчето, защото нямаше необходимият аксесоар за нея, капака на тоалетната чиния беше сменян, но е за друга чиния и седи малко смешно. От чешмата течеше някаква ръждива вода, а телевизора хващаше 6-7 канала, никому интересни. Общо взето трагедията беше пълна.

Сутринта, за да снимам изгрева се наложи да напусна хотела и да оставя детето си само в стаята, което хич не ми беше по вкуса. Гледах към хотела от брега и не видях нито един човек да посреща изгрева, а той дори не си заслужаваше.

sunrise_cigov_chark

Хубавото беше, че басейна беше топъл и децата много му се накефиха.

Kos-Hol_2

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_1

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_7

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_8

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_5

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_4

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_3

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Kos-Hol_6

Хотел Кос-Хол Цигов Чарк

Leave a Reply