За мен

Казвам се Мариан Попов и обичам да снимам. Това личи от блога ми, където от началото на 2010 описвам повечето от моите фото-пътешествия. С приятели обичаме да обикаляме България и да заснемаме интересни места и събития. Снимковия материял подбираме и показваме на нашите сайтове. Естествено не всички имат блогове, но пък понякога в моите писания си позволявам да да ползвам снимки и на други участници в тези разходки.

От скоро се сдобих с едно малко фотоапаратче, което освен за снимки смятам да ползвам и за малки видео клипчета, които в последствие да бъдат сглобявани и показвани в блога. Снимам с Canon, но това според мен не е от голямо значение. Отказах се от всякакви филтри на резба и си купих няколко филтъра на системата Cocin. Все още не съм имал възможност да снимам пейзажи с тях, но смятам това много скоро да се промени. Предполагам това ще проличи от следващите ми статии.

Предимно обикалям Родопите, защото са ми най-близо, но се случва от време на време да снимам и на други места. Надявам се след време,  да покажа цяла България в снимки така, както съм я видял през моя обектив и ще се радвам, ако това ви хареса.

skype: manobg

email: mano at abv dot bg

Comments are closed.